Hit Fit Dance

HITFITDANCE

DANSESKOLEN tilbyder i vintersæsonen 2020/2021 Hit Fit Dance 3 dage om ugen:

 Mandag fra 16.45 – 17.30 (AK Madsbjerg)
Tirsdag fra 17.45 – 18.30 (Cecilie Esgaer)
Onsdag fra 19.15 – 20.00 (AK Madsbjerg)

Grundet Covid-19 er det desværre ikke muligt at veksle mellem dagene, som man plejer at kunne. Derudover kræver Hit Fit Dance holdende denne sæson tilmelding, så vi har overblik over, hvor mange der er i salen. Vi håber, vi hurtigst muligt, kan vende tilbage til normalen. Der bliver evt. et hold mere søndag formiddag, så alle, der vil danse Hit Fit, kan få en plads. Nærmere info følger.

 Danseskolen tilbyder i vintersæsonen Hit Fit Dance for kun 430 kr. for 15 gange.  (September – december. Vi forsætter naturligvis efter jul) 
Så tag din ven/veninde, mor, kollega eller datter under armen, og kom og se om Hit Fit Dance, ikke er lige noget for dig!

Se en video af Hit Fit Dance på DANSESKOLEN her.

Om Hit Fit Dance

Trænger du til at få forbrændt alle sommerens fristelser? Er du vild med at danse? Og elsker du god musik? Så er Hit Fit Dance lige det, du skal gå til.

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime! Der er taget udgangspunkt i musikken og den dansestil, der var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock’n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles og 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne, 10-erne og 20-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!

Koreografierne holdes lette og simple, så dansene ikke behøver at blive gennemgået først, men gør det muligt for alle blot at følge med.

Vi sveder, vi griner, vi forbrænder kalorier, vi danser og vigtigst af alt får vi pulsen op, ved at dyrke den bedste og sjoveste form for motion. Hit fit Dance er for alle – unge såvel som gamle og kræver ingen partner, blot godt humør og lysten til at danse.

Tag et kig under PROGRAM HOLSTEBRO og se hvornår DANSESKOLEN tilbyder Hit Fit Dance!

Du kan læse mere om Hit Fit Dance på hjemmesiden her.